- Oslo Børs kan stige 10 prosent

I løpet av den siste måneden har Oslo Børs steget med over fem prosent. Meglerhus tror imidlertid ikke at investorjubelen stilner riktig ennå.

Oslo Børs har vært i meget god form den siste måneden, og OSEBX-indeksen har i denne perioden styrket seg med 5,03 prosent.Meglerhuset Christiania Securities, som spesialiserer seg på teknisk analyse, tror imidlertid ikke at oppgangen er over riktig ennå.De har foretatt en analyse av hovedindeksen som viser at 440 er neste mål. OSEBX stengte fredag på 397,86.- Hovedindeksen har ligget i et sidelengs mønster i 2010 men har gitt et nytt kjøpssignal fra en omvendt-hode-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom 378-380 med kursmål ca. 440 innen februar. Videre oppgang indikeres. Kursen tester nå motstand ved 395-400 poeng, skriver meglerhuset i en rapport mandag.Oppsiden for Oslo Børs kan altså da være på 10,58 prosent frem mot februar.Få også med deg Hegnar Onlines siste vurdering av hovedindeksen