- På grensen til useriøst fra DnB NOR

Konsulentselskap valgte bort DnB NOR som bankforbindelse etter å ha fått tilbud om en rente på 0,1 prosent.

Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Christian Rafn og Chris Ottesen i konsulentselskapet Sunne Organisasjoner mener rentebetingelsene de store bankene tilbyr småbedrifter er "på grensen til det useriøse", skriver DN. Da organisasjonen gikk fra AS til NUF ville de samtidig gå bort i fra DnB NOR.- Vi var ikke misfornøyd med den banken vi hadde, men det var bare at vi fra før hadde et kundeforhold til DnB NOR, så det var praktisk å samle alt der, sier duoen.- Renten på innskuddskonto, skattetrekkskonto og plasseringskonto var 0,1 prosent. Jeg synes dette er på grensen til useriøst fra Norges største bank, sier Rafn.DnB NOR er ikke alene om å tilby beskjedne betingelser.