Panteselskapet Repant melder om et resultat etter skatt på minus 6,4 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot minus 6,2 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet før skatt ble minus 6,5 millioner kroner, sammenlignet med minus 6,1 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble minus 5,8 millioner kroner, mot minus 6,2 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 10,4 millioner kroner, sammenlignet med 9,4 millioner kroner i 3. kvartal 2009. Det er i tråd med selskapets egne forventninger og planer.
Repant-sjefen er gjest under økonominyhetene med Trygve Hegnar klokken 16:05 i ettermiddag Her er rapporten
Repant ASA har i tredje kvartal 2010 levert panteautomater i henhold til selskapets kortsiktige vekstplaner. Selskapet jobber målrettet for å bygge det fundamentet som skal sikre økt omsetning på lang sikt.- I tillegg til å øke markedsandelene på hjemmemarkedet, har vi et økende fokus på markeder hvor retur og bokser ennå ikke er en etablert rutine, og hvor det er potensial for sterk vekst på lang sikt, sier Gudmund Larsen, administrerende direktør i Repant ASA.- Repants eiere og ledelse har sterk tro på at selskapets negative resultater vil snu til overskudd, men det er prematurt å anslå når dette vil skje, sier Larsen.