Storebrand med solide tall onsdag

I løpet av den siste måneden har Storebrand løftet seg over 10 prosent på Oslo Børs. Onsdagens Q3-rapport bør ikke gi investorene grunn til å uroe seg fremover heller.

Konsernsjef Idar Kreutzer i Storebrand - Foto: Finansavisen

Storebrand melder om et resultat etter skatt på 589 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot 812 millioner kroner i samme periode året før. Ifølge Reuters var det ventet et resultat på 601 millioner kroner.Resultat per aksje ble 1,32 kroner, mot 1,82 kroner ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på 1,33 kroner per aksje.Resultatet før skatt ble 610 millioner kroner, sammenlignet med 806 millioner kroner året før. Snittforventningene til analytikerne tilsa et resultat før skatt på 598 millioner kroner.Resultatet for Liv og Pensjon Norge kom inn på 316 millioner kroner mot 409 millioner kroner i 2009, mens resultatet for bankvirksomheten kom inn på 52 millioner kroner mot 18 millioner kroner ved samme periode i fjor.Her er rapporten og presentasjonen fra Storebrand