Grenland Group seiler til topps på taperlisten på Oslo Børs med et fall på 18 prosent til 11,65 kroner, noe som priser selskapet til 310,5 millioner kroner. Siden årsskiftet har aksjen falt 16,8 prosent.Volumet er imidlertid på bare 100 aksjer. Ifølge ordreboken ligger det inne kjøpere på 13 kroner, så det ser ut til at aksjen kan hente seg noe inn. Forrige sluttnotering var 14,20 kroner.DN skriver i dag at Grenland Group sliter med en rentebærende gjeld på 153 millioner kroner. I andre kvartal brøt selskapet lånebetingelsene med Handelsbanken og fikk frist til slutten av oktober med å tilfredsstille bankens krav. Ifølge DN er dette ennå ikke i orden, noe som betyr at banken bare er en uke unna å kunne slå Grenland Group konkurs.- Alle ser at selskapet er i en vanskelig situasjon. Vi er fremdeles i en konstruktiv dialog med selskapet for å finne en løsning, sier Jan-Egil Hafredal i Handelsbanken Skien til avisen.Styreleder Otto Søberg sier man er midt i en prosess der man forhandler med banken.- Dette gjelder selskapets kapitalsituasjon og er et samarbeid mellom styret og ledelsen. Jeg kan ikke kommentere spekulasjoner rundt en eventuell emisjon, sier Søberg.Ifølge avisen er det spekulasjoner om at Grenland Group ønsker å hente inn 100 millioner kroner.Aksjen er ned 70 prosent fra all-time high og er ned over 35 prosent den siste måneden.