Oslo Børs har falt tilbake etter en positiv start. Like før klokken 12 er hovedindeksen ned 0,5 prosent til 400,65, mens omsetningen har kommet opp i to milliarder kroner.PMI-tall fra Kina løftet oljeprisen tidligere i dag, men nå er den på defensiven. Brent desember-olje handles for 83,07 dollar fatet - ned 0,5 prosent. WTI-oljen handles for 81,47 dollar fatet, ned 0,9 prosent.- PMI-tallene fra Kina viser at industrisektoren akselererer, og det vil resultere i sterkere oljeetterspørsel. (...) Dette vil gi fortsatt støtte til oljeprisene, sier analytiker Michelle Kwek i Informa Global Markets i Singapore til Reuters.Statoil faller 0,5 prosent til 126,40 kroner. Oppdrettsselskapet SalMar i 3. kvartal, men inntjeningen var svakere enn ventet. Aksjen stiger 2,6 prosent til 58,50 kroner på Oslo Børs. PGS er et av de største lyspunktene med en oppgang på 1,3 prosent til 73,70 kroner i kjølvannet av kvartalsrapporten. Denne viste at selskapet tapte penger - omtrent som ventet - i 3. kvartal. Det er omsatt PGS-aksjer for nesten 300 millioner kroner, noe som sender seismikkselskapet til topps på omsetningsoversikten. En rekke selskaper har lagt frem tall i morgentimene, og det preger bildet. , faller 6,7 prosent etter at selskapet snudde minus til pluss i 3. kvartal., som firedoblet sine tap i 3. kvartal, er ned 6,5 prosent til 1,59 kroner. faller 8,2 prosent til 90 øre på sine tall. la frem en bunnlinje over forventning, men driften skuffet noe. Markedet reagerer med å sende aksjen ned 0,7 prosent til 220,20 kroner.I andre enden korrigerer Spectrum, med Øystein Stray Spetalen på eiersiden, opp 11,1 prosent til 10 kroner etter kraftig fall i torsdag.Av øvrige tallfremleggere finner vi , som trekker opp 6,5 prosent til 24,50 kroner.Her finner du Her finner du alle ..Her finner du / på NYSE og på Nasdaq.De og .