Tre aksjer med over 133 prosent oppside

Meglerhuset ABG Sundal Collier forteller om tre aksjer på Oslo Børs som kan ha over 133 prosent oppside. For Questerre ser det imidlertid langt verre ut.

En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP
Børs
Meglerhuset ABG Sundal Collier skriver i en rapport tirsdag at selskapene Det norske, Rocksource og Bridge Energy kan ha over 130 prosent oppside.Kursmålet på Det norske er satt til 57 kroner, mens aksjen blir omsatt til 23,40 kroner tirsdag, opp 0,89 prosent. (143 prosent oppside)For Rocksource sin del er kursmålet satt til 6,32 kroner. Her er aksjen sist omsatt til 2,34 kroner, ned 10,34 prosent. (170 prosent oppside)Kursmålet på Bridge Energy er satt til 35 kroner mens aksjen sist er omsatt til 15 kroner. (133 prosent oppside)ABG Sundal Collier opererer følgelig med en kjøp-anbefaling på alle disse tre aksjene.For Questerre ser det imidlertid verre ut, mener meglerhuset. Her blir kursmålet kuttet til 9 kroner og anbefalingen er selg.ABG skriver i rapporten at gassprisene må heve seg dermed som selskapet skal kunne forsvare dagens aksjekurs.Aksjen er sist omsatt tirsdag for 10,02 kroner, ned 1,09 prosent, og dermed kan nedsiden være på drøye 10 prosent.