Ukens 17 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DnB NOR, Nordea og Handelsbanken satser denne uken på 17 aksjer på Oslo Børs. Her er listen

Kristian Tunaal, Paal Karstensen, Torodd Eeg-Olsenog Jeremy Brown - Alle i DnB NOR Markets - Foto: Finansavisen

Analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets, aksjestrateg Erik Roland i Nordea Markets og meglersjef Hans M. Johnsrud i Handelsbanken satser ifølge DN på i alt 17 aksjer denne uken.Alle tre er enige om Hydro. Johnsrud og Tunaal er enige om Fred. Olsen Energy og REC, mens Wilh. Wilhelmsen nå inngår i porteføljene til både Roland og Tunaal.Dette er de 17 aksjene de tre satser på denne uken: Aker SolutionsAlgetaBW OffshoreFred. Olsen EnergyFrontlineMarine HarvestNorsk HydroNorwegianOrklaPGSRECSonga OffshoreStatoilSubsea 7TelenorWilh. WilhelmsenYaraDnB NOR Markets har ifølge avisen gjort det best så langt i år (per 25/10), med 18,6 prosent avkastning. Handelsbanken ligger på 13,6 prosent, mens Nordea er 2,5 prosent i pluss. I samme periode har hovedindeksen steget 6,6 prosent.Her publiseres det kontinuerlig nye aksjetips.