Ukens desidert mest nitriste aksjer

Uken på Oslo Børs har alt i alt bydd på opptur for investorene. Men sitter du på en eller flere av disse aksjene har du likevel revet deg i håret siden mandag.

Børs

Oslo Børs er i ferd med å legge bak seg en relativt positiv uke, og totalt sett har OSEBX-indeksen lagt på seg rundt 0,70 prosent (kl. 15.45 fredag)Enkelte aksjer har fått seg en solid opptur, som for eksempel Funcom og EMGS, som har hevet seg henholdsvis 27 og 16 prosent.Les også: Dette er ukens KANON-aksjerFor disse aksjene har imidlertid denne uken totalt sett vært en negativ reise:1. Nordic Semiconductor - har falt 12,56 prosent denne uken2. Repant - har falt 10,71 prosent denne uken3. Northern Offshore - har falt 10,44 prosent denne uken4. Pronova Biopharma - har falt 9,22 prosent denne uken5. Maritime Industrial Services - har falt 8,33 prosent denne ukenPå Oslo Axess er Cecon ukens taper. Aksjen har falt 11,46 prosent.

Nyheter
Børs