Aksjenkursen i BWG Homes raste fra over 40 kroner til 2,40 kroner på det laveste. Nå ligger aksjen på rundt 20 kroner, og BWG-sjef Lars Nilsen er fast bestemt på å innen kort tid levere som han gjorde da aksjen var over 40 kroner, og at børsen vil prise deretter, skriver Finansavisen.- Vår ambisjon er å levere varene som før. Vi skal tilake der vi var og forventer en prising som reflekterer det, sier han til avisen.- Men det er også lettere å hoppe ned fra fjelet enn å klatre opp. Nåre en tar ned driftskapasitet er det nødvendig og man bør heller skjære bort for mye kostnader enn for lite. Veientilbake tar lenger tid, sier BWG-sjefen.Han forteller at eiensomdsselskapets ordrereserve nå nærmere seg all-time high, og at selskapet nærmer seg normal produksjon igjen i 2011, til tross for at selskapet ikke er nærheten av den bemanningen de hadde på topp.- Det er bygget for lite boliger både i 2008 og 209. Det bygges for lite også i 2010. Både Norge og Sverige trenger 20 til 25.000 nye boliger i året. Det har vært en veldig ubalanse mellom tilbud og etterspørsel, påpeker Nilsen.