- Vi håper dette blir avsluttet i fjerde kvartal

DNO håper at partene i voldgiftssaken vil bli enig om en erstatning i løpet av fjerde kvartal. - Jeg har ingen illusjoner om at begge parter vil komme frem til nøyaktig samme tall, sier kommunikasjonsdirektør i DNO.

Foto: DNO
Børs

DNO International håper at voldgiftssaken selskapet har hatt gående i London vil være avsluttet i løpet av fjerde kvartal, melder TDN Finans.Oljeselskapet meldte onsdag at de anslår å måtte betale en erstatning på mellom 55 og 75 millioner dollar, tilsvarende 320-440 millioner kroner, i forbindelse med uenigheter rundt et oljefelt i Nord-Irak.- Vi håper at dette er avsluttet i løpet av fjerde kvartal, helst slik at vi kan gi en mer detaljert medling til markedet i forbindelse med fremlegging av resultatene for tredje kvartal i begynnelsen av november, sier kommunikasjonsdirektør i DNO, Tom Bratlie, til nyhetsbyrået.Han mener det er lite som er uavklart i forhold til dommen.- Ikke noe annet enn at vi må igjennom en komplisert regneøvelse for å komme frem til et endelig tall. Jeg har ingen illusjoner om at begge parter vil komme frem til nøyaktig samme tall, men mener samtidig at beskrivelsene fra voldgiftsdomstolen er tilstrekkelig presise til at vi har kunnet publisere et anslag på 55-75 millioner dollar, sier Bratlie.

Nyheter
Børs