Meglerhuset Goldman Sachs tar nå Frontline av sin kjøpsliste, og opererer nå i stedet med en nøytral-anbefaling på aksjen, melder Bloomberg torsdag.Meglerhuset viser til fallet i etterspørselen etter skip til oljelagring, og lavere tonnmiletterspørsel fra Kina. Goldman har også tatt ned estimatene og kursmålet.Frontline er torsdag opp 1,93 prosent til 164,10 kroner.Samtidig melder Fondsfinans at de er positiv til selskapet Domstein fremover.Kursmålet heves solide 17 prosent, fra 2,90 til 3,40 kroner. Aksjen handles for tiden til 2,60 kroner på Oslo Børs, noe som verdsetter selskapet til 200 millioner kroner og som gir en potensiell oppside på over 30 prosent.- Domstein ser ut til å bevege seg i riktig retning. Tapene i Domstein Fish ser ut til å være historie, ikke minst grunnet dets miljøprofil. Utsiktene for hvitfiskmarkedet er også i stadig bedring, mens virksomheten i Sverige fortsetter å levere stabile overskudd, skriver analytiker Hans Peter Bøhn.