50 millioner til kreftforskning

Bioteknologiselskapet Lytix Biopharma emitterer.

Strålebehandling på Radiumhospitalet i Oslo. Foto: Lise Åserud / SCANPIX .
Børs

Selskapet skal sette i gang omfattende forsøk på en lovende kreft- og infeksjonsmedisin, skriver Dagens Næringsliv.- vi er i gang med kliniske studier på mennesker både innen infeksjoner og kreft. Pengene skal på begge områdene finansiere innledende fase II pasienttestinger hvor hovedmålet er å teste sikkerhet og toleranse samt de første resultatene sier Sælid til avisen.Lytix Biopharma vurderer å slutte seg til de kapitalkrevende biotekselskapene på Oslo Børs, men har ennå ikke søkt om notering. Først skal de hente inn 50 millioner kroner for å finansiere 2011-studiene. Tegningsperioden er fra 29. november til 17. desember.

Nyheter
Næringsliv