- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller fredag om tre aksjer på børsen du nå bør holde et ekstra godt øye med.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Yara International, Norsk Hydro og Acergy. - Yaras trenddgulv finner man nå ved 295-296 kroner. Aksjen har en kort fallende tak ved 309 kroner. Norsk Hydros trendgulv går fredag ved 36,90 kroner. Kurs ned mot dette området er kjøpsverdig. For Acergy sin del gikk vi i trailing-stopp torsdag da kursen brøt under gulvet. Hvis aksjen skulle falle ned mot 121-122 kroner gir det en bra entry, kan man lese i rapporten.Yara faller fredag 0,88 prosent til 304,10 kroner, Norsk Hydro er ned 1,72 prosent til 37,06 kroner mens Acergy faller 0,31 prosent til 127,60 kroner.Christiania Securities rykket onsdag ut og avslørte hvilke tre aksjer de har størst tro på fremover.Les også: - De tre aksjene vi er aller mest positive til

Nyheter
Børs