Litt opp for Norwegian Car Carriers

Norwegian Car Carriers tjener mer, men bunnlinjen er fortsatt knallrød.

Norwegian Car Carriers Selskapet / Selskapet
Børs

Norwegian Car Carriers melder om et resultat etter skatt på minus 29,6 millioner kroner i 3. kvartal 2010, mot minus 31 millioner kroner i samme periode året før.Resultat per aksje ble minus 0,27 kroner, mot minus 1,23 kroner ved samme korsvei i fjor.Resultatet før skatt ble minus 20,9 millioner kroner, sammenlignet med minus 31 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble minus 10,39 millioner kroner, mot minus 8,9 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 87,47 millioner kroner, sammenlignet med 73,32 millioner kroner i 3. kvartal 2009.Toppsjefen i Norwegian Car Carriers, Lars Solbakken gjester HegnarTV i dag. Her er rapporten

Nyheter
Børs