Meglerhus: - Kjøp disse fire aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fire anbefalinger. Kjøps-anbefaling vraket tirsdag!

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport tirsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fire aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er RCCL, TGS-Nopec, Prosafe og Aker Solutions.Sistnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, mens kjøps-anbefalingen meglerhuset hadde på Norsk Hydro blir vraket tirsdag. Ny anbefaling her er hold.- Aker Solutions ligger i en langsiktig bred stigende trend. Tidligere i høst har kursen brutt opp fra et mindre mønster med fallende topper som ble dannet i sommer. På kort sikt har kursen reagert opp fra viktig støtte rundt 87 kroner. Videre oppgang indikeres. Noe motstand ved 94 kroner men videre oppgang indikeres og sterkere motstand finner vi ikke før oppe rundt toppen fra tidligere i år ved ca. 106 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 104 kroner og stop loss 86 kroner, kan man lese i rapporten.Aker Solutions faller tirsdag 0,16 prosent til 92,55 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen i denne omgang kan ha en oppside på rundt 12 prosent.RCCL er tirsdag ned 0,72 prosent, Prosafe er opp 0,42 prosent mens TGS-Nopec stiger 0,38 prosent.

Nyheter
Børs