Børsene i Shanghai og Tokyo faller

Det er børsfall i Kina og Japan tirsdag morgen.

Mann utenfor Tokyo-børsen i Japan. Foto: AP
Børs

Det er en blandet utvikling på Asia-børsene tirsdag morgen. Shanghai Composite i Kina er ned 0,7 prosent, mens Nikkei i Japan endte ned 0,3 prosent. Hang Seng i Hong Kong og Kospi i Sør-Korea stiger 0,5-0,6 prosent.Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs