Børsoppgang i Japan, ned i Kina

Nøkkelindeksene i Tokyo endte opp mandag morgen. Men Shanghai-børsen har snudd ned. (Oppdatert 07:22)

Mann utenfor Tokyo-børsen i Japan. Foto: AP
Børs

Det ble en positiv start på uken på Tokyo-børsen. Nikkei-indeksen endte opp 0,8 prosent til 10l.355,99. Den bredere Topix-indeksen nøyde seg med en oppgang på 0,3 prosent til 904,68.Shanghai-børsen i Kina har derimot snudd ned. Klokken 07:22 er børsen ned rundt én prosent.Slik går det på børsene i Asia Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs Alle aksjetipsene finner du her De siste dagenes tekniske analyserSlik gikk det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene Nøkkeltall fra handelen

Nyheter
Børs