Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Videre oppgang er signalisert, skriver Investtech og anbefaler kjøp av aksjer i Thin Film Electronics.

Investorkontakt i Thin Film, Geir Harald Aase. Foto: Finansavisen.
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Thin film som dagens kjøpskandidat.- Thin Film Electronics har brutt den fallende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere falltakt. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 0,90 kroner. Videre oppgang til 1,47 kroner eller mer er signalisert, skriver Investtech.- Aksjen tester støtten ved ca 0,96 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 0,96 kroner vil utløse et salgssignal. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som kan være et tidlig signal om innledning av en stigende trend også for kursen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 1,00 kroner, opp 1,01 prosent.

Nyheter
Børs