Dagens kjøpskandidater på Oslo Børs

TrendTech og Investtech ber investorer satse på følgende aksjer.

Børs

I dagens rapport fra TrendTech omtaler analysesjef Bjørn Inge Pettersen Aker som dagens case. Hos Investtech er det derimot Wilhelmsen A som beskrives som dagens case.- Aker har gitt flere positive tekniske signaler den siste tiden og har blant annet brutt opp fra en rettvinklet stigende triangel formasjon og utløst teknisk kjøpssignal fra denne. Potensialet i henhold til dette kjøpssignalet er opp mot 145 kroner på 2-3 måneders sikt, sier Pettersen.-Aksjen har fått en korreksjon ned siste tiden sammen med markedet generelt men nå viser momentum-indikatorer som RSI og Stochastics at aksjen er oversolgt på kort sikt og dette signaliserer igjen et en ny vending opp for aksjen trolig er nær forestående, sier analysesjefen.-På bakgrunn av de positive tekniske signaler som nå er gitt for aksjen så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat rundt dagens nivåer og vi ser et potensial for aksjen opp mot 145 kroner på 2-3 måneders sikt. Videre så anbefaler vi å ha stop-loss ved 122 kroner, avslutter Pettersen.I skrivende stund omsettes Aker-aksjen for 127,50 kroner, opp 1,19 prosent.-Wilhelmsen A har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Aksjen nærmer seg støtten ved ca. 134 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp, skriver Investtech.-RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 136,50 kroner, uforandret fra i går.

Nyheter
Børs