Duket for enda mer jubel på børsen

Er det duket for enda mer jubel på børsen denne uken? Ja, mener meglerhusene Agilis Securities og Christiania Securities.

En Onkel Skrue-figur inne på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Børs

I sine morgenrapporter mandag skriver både Agilis Securities og Christiania Securities at de tror det er duket for mer oppgang på børsen i dagene fremover.For både S&P 500 og OSEBX ser det nemlig fremdeles lovende ut teknisk.- S&P 500 steg 0,28 prosent for uken og er på det høyeste nivået siden september 2008. Teknisk oppsiden ser det konstruktivt ut og minste motstands vei bør fortsatt ligge på oppsiden. Første støttenivå på nedsiden ligger rundt 1.225, skriver Agilis Securities i sin rapport.Heller ikke Christiania Securities greier å finne veldig mye negativt på USA-børsen for øyeblikket.- S&P500 har reagert opp fra sterk støtte ved 1.040 og gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand ved 1.130. På kort sikt har indeksen reagert opp fra støtte i området 1.185- 1.175 og gitt et nytt kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand rundt 1.225. Videre oppgang indikeres og det er lite tydelig motstand over dagens nivå, kan man lese mandag.Også her i Norge ventes det oppgang denne uken.- OSEBX endte uken opp 1,7 prosent og stengte årets høy på fredag. Med avslutning kommende uke en sterk fredag bør momentumet forsette videre på oppsiden uke. Første støttenivå ligger på 415, skriver Agilis, og Christiania Securities er langt på vei enig.- Hovedindeksen har ligget i et sidelengs mønster i 2010 men ga et nytt kjøpssignal fra en omvendt-hode-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom 378-380 med kursmål ca. 440 innen februar. På kort har indeksen reagert opp fra støtte ved 396 poeng, Videre oppgang indikeres. Noe støtte ved 416, kan man lese i deres rapport.I skrivende stund er hovedindeksen opp 0,80 prosent til 428,30 og børsen har satt ny årsbeste siden dørene åpnet for handel i dag klokken 09.00.

Nyheter
Børs