Flere tusen nordmenn fast i spansk aksjon

Flere tusen nordmenn er lørdag rammet av aksjonen blant spanske flygeledere. Flytrafikken blir trolig lammet hele dagen.

Foto: SAS
Børs

Siste: Flytrafikken kom i gang igjen sent lørdag kveld.- Dette rammer oss i aller høyeste grad, sier informasjonskonsulent i SAS, Monica Hovland til NTB. Siste informasjon klokken 10 er at luftrommet over Spania i hvert fall er stengt til klokken 19.- Vi skulle hatt 12 flyginger i dag - tre rutefly og ni charteravganger. Vi har to fly i luften nå som må returnere til Norge. De andre avgangene er innstilt, sier hun.Også Norwegian er hardt rammet. 8.000 Norwegian-passasjerer kan bli berørt, ifølge NRK.Det e de spanske flygelederne som aksjonerer. Fredag sykmeldte 90 prosent av de spanske flygelederne seg.

Nyheter
Børs