Har klokkertro på fire Oslo Børs-aksjer

Analytikerne er ikke det minste i tvil. Disse fire aksjene er det bare å laste opp med sporenstreks.

En trader handler aksjer på DAX, børsen i Frankfurt - Foto: AP
Børs

Ser man på analytikernes anbefalinger de siste 75 dager er det ifølge Finansavisen kun fire aksjer på Oslo Børs som ekspertene utelukkende er positive til.De fire det er snakk om er ABG Sundal Collier, BW Offshore, Deep Sea Supply samt Det norske oljeselskap.Disse har 100 prosent positive anbefalinger fra analytikerstanden.Når det gjelder Atea, PA Resrouces og Stolt-Nielsen så har over 90 prosent av anbefalingene vært positive.Frontline, DNO International og Tomra Systems har på den andre siden av skalaen kun fått henholdsvis 31 prosent, 25 prosent og 23 prosent positive anbefalinger.

Nyheter
Børs