Meglerhus: Kjøp disse aksjene

Meglerhus snakker om turbulens, kjøpsmulighet og synergier på 325 millioner kroner.

Aksjestrateg i Terra Markets, Fredrik Kvale. Foto: Finansavisen
Børs

I dagens rapport fra Terra Markets omtales følgende aksjer som dagens case:• Telenor (91,85) - turbulens rundt India-lisenser en kjøpsmulighet. Telenor har falt 7 kroner etter første melding om at indiske myndigheter vil kunne komme til å trekke tilbake lisenser solgt i 2008. Vi mener aksjen har overreagert på meldingen og at kursfallet fremstår som en kjøpsmulighet. Telenor synes billig idet aksjen handles med en betydelig rabatt i forhold til vår sum-of-the-parts-verdi på 108 kroner per aksje.• EDB ErgoGroup (14,05) - signifikante synergier ventes. EDB Business Partner har gjennomført sammenslåingen med ErgoGroup og dannet EDB ErgoGroup. Det nye selskapet er markedsleder i Norge, og kun slått av IBM innenfor IT-service i Norden. Selskapet venter å realisere NOK 325m i synergier etter sammenslåingen innen 18 måneder, noe vi anser som oppnåelig. Vi har en kjøpsanbefaling på aksjen med DCF-basert kursmål på 17,30.Les også: Her er Nordens heteste aksjer

Nyheter
Børs