På tide å posisjonere seg for et julerally?

-Den siste uken har det skjedd en frikobling, sier analysesjef Stig Myrseth. Går vi mot et julerally?

Stig Myrseth
Børs

I dagens rapport fra Terra Markets understreker analysesjef Stig Myrseth det mange vet, nemlig at Oslo Børs vanligvis følger oljeprisen tett. Den siste uken har det skjedd en frikobling.Les også: Sjeføkonom: Krisen er alvorlig- Hva er det sterkeste kjøpsargumentet akkurat nå? Oljeprisen. På tross av problemene i Europa og en stigende dollar holder oljeprisen seg sterk. Oslo Børs følger vanligvis oljeprisen tett. Den siste uken har det imidlertid skjedd en frikobling. Brent-olje har steget, mens hovedindeksen har falt. Slike frikoblinger varer sjelden lenge. Kanskje det er på tide å posisjonere seg for et julerally? sier Myrseth.I skrivende stund står hovedindeksen i 403,71 poeng, opp 1,93 prosent.

Nyheter
Børs