Torpederer Hermanruds nyttårsrakett

Nordea-analytiker tror en av Peter Hermanruds nyttårsraketter vil krasje.

Sjefstrateg Peter Hermanrud - Foto: Finansavisen
Børs

Peter Hermanrud, sjefstrateg i First Securities, har nok en gang sett ned i spåkulen sin for å finne ut hvordan 2011 blir på Oslo Børs. I et intervju med HegnarOnline tidligere denne uken sa sjefstrategen at RCCL, Nordic Semiconductor, Eitzen Chemical, Eitzen Maritime Services og EMGS gode eksempler på aksjer som hører med på listen.Les også: Peter Hermanrud spår Oslo Børs i 530I dagens utgave av Finansavisen kan vi lese at Nordea-analytiker Andre Adolfsen frykter komponentmangel vil ramme Nordic Semiconductor fremover. Analytikeren har derfor jekket ned kursmålet og endret anbefaling fra hold til selg. Med et kursmål på 20 kroner mener Adolfsen at aksjekursen til Nordic Semiconductor kan falle over 20 prosent.Nordic Semiconductor er børsens nest beste aksje hittil i år etter en kursoppgang på 167 prosent og prises til rundt 4,4 milliarder kroner.I skrivende stund omsettes aksjen for 25,50 kroner, ned 1,16 prosent.

Nyheter
Børs