Analytiker: Kjøp, kjøp og kjøp

Analytiker Asbjørn Taugbøl venter kursoppgang og anbefaler kjøp av følgende aksjer.

Publisert 10. jan. 2011 kl. 15.13
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 196 ord
Asbjørn Taugbøl

I dagens rapport fra Investtech beskrives London Mining, DnB NOR og Polarcus som kjøpskandidater av varierende grad.- London Mining ligger i en bred, stigende trend på mellomlang sikt og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har nå brutt motstanden ved 30,61 kroner og utløst kjøpssignal fra en rektangelformasjon. Formasjonen indikerer oppgang til 34,50 kroner i løpet av fire måneder. Det er lite motstand over dagens nivå, og ved reaksjoner tilbake, ligger det støtte ved ca. 31 kroner. Kort sikt: Kjøpskandidat. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier Taugbøl.- DnB NOR ligger i en stigende trend på mellomlang sikt, og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. På kortere sikt går derimot aksjen sidelengs mellom støtte ved 77,60 kroner og motstand ved 83 kroner. Aksjen er tilnærmet nøytral på innsidehandler etter at innsidere både kjøpte og solgte i fjor høst. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, sier analytikeren.- Polarcus viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling innenfor denne indikeres, men kursen ligger nå nær motstanden ved 6.30 kroner, noe som kan gi en reaksjon ned. Det er i tilfelle støtte ved gulvet i trendkanalen. Kort sikt: Watch. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avlutter Taugbøl.