Andreassen: -Bind renten nå!

Sjeføkonom i First Securities, Harald Magnus Andreassen, tror mange gjør lurt i å binde renten nå.

Børs

Harald Magnus Andreassen og Trygve Hegnar diskuterte rentemøtet i Norges bank i Økonominyhetene. Andreassen ser for seg en sterkere veksttakt i norsk økonomi, og tror mange gjør lurt i å binde rentene nå.Sjeføkonomen gjør også et bet på boligprisene.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Golden Ocean Group og Wilhelm Wilhelmsen ASA.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 23. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.

Nyheter
Næringsliv