Axis med positiv profitwarning

Analytikerstanden har ikke tatt hardt nok i når de har gjort beregningene sine for Axis som er ledende innen nettverksbaserte overvåkningskameraer.

Overvåkningskamera
Børs

Axis Communications melder at selskapet i dag kommer til å presentere en langt sterkere avslutning på 2010 enn forventet. Preliminært nettosalg oppgis til cirka 2 930 millioner svenske kroner.Preliminært EBIT oppgis til 415 millioner svenske kroner.Bruttomarginen er i følge selskapet på nivå med forige kvartal.Axis er et IT-selskap som tilbyr nettverksvideoløsninger for profesjonelle aktører. Selskapet er global markedsleder innen nettverksvideo og en drivkraft bak overgangen fra analog til digital videoovervåkning. Axis er et svensk selskap med global kundemasse og kontorer i over 20 land. Selskapet er grunnlagt i 1984 og notert på NASDAQ OMX Stockholm under tickeren AXIS.

Nyheter
Næringsliv