Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

Investtech har sett nærmere på Marine Harvest. Her er dommen.

Publisert 13. jan. 2011 kl. 11.00
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 89 ord
Analytiker Asbjørn Taugbøl og Fredik Tyvand, CEO Espen Grønstad og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Anders Gundersen / Anders Gundersenwww.agfoto.no

I analysenytt fra Investtech beskrives Marine Harvest som dagens kjøpskandidat.- Marine Harvest har brutt den stigende trenden, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 6,05 kroner og motstand på 6,30 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning, skriver Investtech.- Aksjen har støtte ved ca. 5,00 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Svak kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 6,36 kroner, opp 1,84 prosent.