Dagens kjøpskandidat på Oslo Børs

-Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt, skriver Investtech og anbefaler kjøp av aksjer i Transeuro Energy.

Publisert 12. jan. 2011 kl. 09.05
Oppdatert 12. jan. 2011 klokken 09.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
Analytiker Asbjørn Taugbøl og Fredik Tyvand, CEO Espen Grønstad og forskningssjef Geir Linløkken i Investtech. Anders Gundersen / Anders Gundersenwww.agfoto.no

I analysenytt fra Investtech beskrives Transeuro Energy som dagens kjøpskandidat.- Transeuro Energy har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt, men den sterke oppgangen kan gi reaksjoner tilbake på kort sikt. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca. 0,80 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 0,80 kroner ved reaksjoner tilbake, skriver Investtech.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt, noe som indikerer at en kortsiktig reaksjon ned snart bør komme. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.