Doblet pengene på under tre dager

Du har selvtilliten i orden når du forteller investorer at Aker BioMarine kan eksplodere på Oslo Børs. Da er det ekstra morsomt når aksjen går til himmels. Aksjen er opp over 95 prosent på under tre dager!

Børs

I fredagens morgenrapport fra Investtech beskrev forskningssjef Geir Linløkken Aker BioMarine som en kjøpskandidat. Han tok da utgangspunkt i torsdagens sluttkurs på 1,58 kroner. Tirsdag har aksjen på det høyeste vært omsatt på 3,09 kroner!-Dette er en aksje med høy risiko og dertil høy oppside. De siste åtte månedene har aksjen gått sidelengs mellom 1,30 og 1,60 kroner. Det er bygget opp et trykk i aksjen, og når det slippes løs, kan kursen eksplodere i løpet av få dager. Det eneste som skal til er at et meglerhus eller to skriver en positiv analyse, eller at selskapet kommer med en positiv nyhet, sa Linløkken.Dagen i forveien, altså torsdag, sluttet Aker BioMarine på 1,58 kroner. Da fredagens handel ble avsluttet endte aksjen på 1,97 kroner (+24,68 prosent).Mandag fortsatte kursfesten med en oppgang på 14,21 prosent, og tirsdag omsettes Aker BioMarine for 2,74 kroner, opp ytterligere 21,78 prosent. Men den har også vært omsatt så høyt som 3,09 kroner, opp 95,6 prosent fra torsdagens slutt!-Caset kom frem i en gjennomgang vi hadde av markedet torsdag kveld. På det tidspunktet ble Aker BioMarine en kandidat til rapporten vår, og til modellporteføljen, sier Linløkken i dag til HegnarOnline.-Hva var det som fikk dere til å anbefale aksjen?-Den ga et kjøpssignal ut i fra en rektangelformasjon. Vi mente det ville være et stort potensial om den gikk riktig vei. Risk/reward var høy, sier Linløkken.-Er du overrasket over at den har gått så kraftig?-Jeg er overrasket over at den har gått så mye, men jeg er ikke overrasket over at kursen har gått opp, sier Linløkken.-Bør investorer nå vurdere å selge etter den kraftige oppgangen?-Aksjen er overkjøpt på RSI, men det er alltid vanskelig å si når man bør selge. Investorer som solgte etter fredagens oppgang har eksempelvis gått glipp av mye, avslutter Linløkken.

Nyheter
Børs