Eltek selger Nera for nær 300 mill.

Eltek ASA opplyste onsdag kveld at selskapet har solgt Nera Networks til britiske Ceragon for 48,5 millioner dollar.

Elteks logo
Børs

Eltek ASA opplyste onsdag kveld at selskapet har solgt Nera Networks til britiske Ceragon for 48,5 millioner dollar.10 millioner dollar vil bli holdt tilbake i 18 måneder for å dekke eventuelle kostnader i forbindelsen med kostnader som måtte dukke i forbindelse med inngått forpliktelser, begrenset oppad til 22 millioner dollar.Transaksjonen vil gjøre det mulig for Eltek å satse på nye produkter knyttet opp mot fornybar energi. For Nera og Ceragon betyr handelen at de blir verdensledende på sitt område, som er produksjon av komponenter basert på trådløs teknologi.De to selskapene Eltek og Nera ble fusjonert i 2006. Det nye selskapet var da en verdensomspennende leverandør i telekomindustrien. Drammensbaserte Eltek har siden starten vært dominert av Angelil-familien.Les meldingen fra Eltek her

Nyheter
Børs