- Et av børsens beste blue chips

Meglersjef er "svært positiv" til Norsk Hydro på dagens nivåer. Aksjen steg på Oslo Børs onsdag.

Adm. direktør i Norsk Hydro Svein Richard Brandtzæg. Foto: Lise Åserud / Scanpix
Børs

Meglersjef Jan Inge Søreide i Warren Bank tror ifølge TDN Finans at aksjemarkedet nærmer seg en vending, og at det trolig skal videre opp og teste toppene fra tidligere denne måneden.Han trekker frem Norsk Hydro blant aksjene han ser relativt stort potensiale i.- Jeg er svært positiv til Hydro på disse nivåene. Det er en av OBX-aksjene som ikke fikk noe særlig opptur i fjor. Nå begynner verden å se bedre ut i forhold til etterspørselen av aluminium. Jeg tror Hydro er et av de beste blue chip-casene i år, sier han ifølge nyhetsbyrået.Samtidig har Fondsfinans gjenopptatt dekningen på aksjen med en kjøpsanbefaling og kursmål 55 kroner.Hydro steg for øvrig 1,8 prosent til 43,17 kroner.

Nyheter
Børs