First-general klar til rentemøte

Onsdag er det rentemøte i Norges Bank. Harald Magnus Andreassen kommenterer forventningene til den norske rentebanen.

Børs

Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen, First Securities, kommenterer også norske renter og trøbbel i eurosonen. Og hva skal til for at vi kan legge krisen bak oss for godt?Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar kl 16:05.I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av Statoil, Golden Ocean Group og Wilhelm Wilhelmsen ASA.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no fra klokken 16.05 mandag til torsdag og fredag klokken 13.30.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 23. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.

Nyheter
Næringsliv