- Følg nøye med på disse aksjene

Meglerhus forteller fredag om fire aksjer på børsen du nå bør holde et ekstra godt øye med. To ferske kjøpssignal nylig gitt!

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i en rapport fredag at investorer nå bør følge ekstra godt med på Seadrill, Norsk Hydro, Storebrand og DnB NOR .- Skulle Seadrill falle tilbake i en rekyl i dag så ser 188-189 kroner ut som en bra inngangskurs. Brudd over 192 kroner gir et nytt kjøpssignal. Norsk Hydro har akkurat nå et sterkt støtteområde ved 43,30-43,40 kroner. Storebrand brøt over 45 kroner torsdag og ga med det nytt kjøpssignal. DnB NOR vendte solid opp torsdag på høyt volum. En positiv key reversal utviklet seg og vi anser dette som et kjøpssignal og fokuserer nå på tradingkjøp, kan man lese i rapporten.Seadrill faller fredag 0,89 prosent til 190 kroner, Norsk Hydro er opp 0,35 prosent til 43,49 kroner, Storebrand stiger 0,15 prosent til 45,97 kroner mens DnB NOR er uendret på 78,40 kroner.Meglerhuset Nomura Equity Research melder torsdag at de anser DnB NOR som deres toppvalg innen banksektoren i Sverige og Norge. Kursmålet er satt til 101 kroner.

Nyheter
Børs