- Godtar nederlaget og flytter leketøyene

- De deserterer og tar med seg leketøyene sine, heter det fra Ryanair.

Publisert 14. jan. 2011 kl. 09.20
Oppdatert 14. jan. 2011 klokken 10.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
Norwegian-sjef Bjørn Kjos. Foto: Erlend Aas / Scanpix

Flyselskapet Norwegian trapper kraftig ned på Rygge flyplass og det markerer konkurrenten Ryanair ved å sende ut en relativt frisk pressemelding.- Norwegian kan ikke konkurrere med Ryanairs lave priser, punktlighet og fraværet av drivstofftillegg. I stedet for å konkurrere med Ryanair, godtar Norwegian nederlaget og flytter sine leketøy fra Rygge til Gardermoen der de andre dyre Norwegian-linjene opererer, heter det blant annet i meldingen fra selskapet.Bjørn Kjos og Norwegian slår fredag tilbake.- Ryanair er luftens Lidl. Som kjent gikk det ikke så godt da Lidl satset i Norge. Jeg sier ikke at det vil bli Ryanairs skjebne og ønsker konkurranse velkommen, men vi opplever at våre kunder vil ha litt mer service og komfort enn det Ryanair tilbyr, sier Kjos til VG.