Kim Evjenth: -Børsen når 500 før sommeren!

Kim Evjenth spår at hovedindeksen når 500 før sommeren. Analysesjefen anbefaler en tung aksje med oppside på nesten 50 prosent.

Børs

Analysesjef Kim Evjenth, Argo Securities, tror på en god resultatsesong. Han tror den vil bidra til å sende børsen videre opp.-Hovedindeksen når 500 mellom påske og sommeren en gang, uttalte han i Økonominyhetene med Trygve Hegnar tirsdag.Analysesjefen kom også med tips på flere aksjer og trakk blant annet frem Hydro som en av sine største favoritter.I tillegg kommenterte Hegnar utviklingen på børsene i Europa og i New York. Den sterke oppgangen i Norske Skog gikk heller ikke upåaktet hen og twitringen i DNO ble også kommentert.Og det var teknisk analyse av Statoil, PGS og Eitzen Chemicals.Se opptak av sendingen med Kim Evjenths aksjetips Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre, Buskerud eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 23. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.

Nyheter
Næringsliv