Kraftig kursmål-heving - hever til strong buy

DnB NOR Markets og Agilis Securities rykker mandag ut og hever kursmålet på to Oslo Børs-aksjer solid. Det ene verdipapiret får i tillegg en rykende fersk strong buy-anbefaling.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP
Børs

DnB NOR Markets melder mandag at de hever kursmålet på Seadrill fra 150 kroner til 200 kroner.Samtidig melder meglerhuset at de fra og med nå går over til det de kaller et utbyttebasert kursmål.Tidligere har de ifølge Stocklink iMarkedet benyttet en kombinasjon av estimert underliggende verdi og utbytte for å verdsette Seadrill.- Ved et estimert utbytte på 0,70 per kvartal og 8 prosent rente gir dette et oppjustert kursmål på 200 kroner per aksje, opp fra 150 kroner per aksje, skriver DnB Nor Markets i sin morgenrapport.Seadrill er også tatt inn i meglerhusets portefølje over anbefalte aksjer.Agilis Securities hever kursmålet på Subsea 7 mandag fra 135 kroner til 190 kroner. Dette er en heving på over 40 prosent.Meglerhuset går også fra buy til strong buy på aksjen.Seadrill faller mandag 0,37 prosent til 188,40 kroner mens Subsea 7 er ned 0,92 prosent til 140,20 kroner.

Nyheter
Børs