Kutter strong buy - ser 30 prosent oppside

DnB Nor Markets og Agilis Securities gir deg to rykende ferske aksjetips. Det snakkes om heving av kursmål, raketter som skal stige mer og oppside på minst 30 prosent.

Ivrige råvaretradere (Illustrasjonsbilde) - Foto: AP
Børs

Meglerhuset Agilis Securities hever torsdag sitt kursmål på Oslo Axess-aksjen Polarcus fra 7,50 kroner til 8,70 kroner.Aksjen er torsdag ned 0,27 prosent til 7,29 kroner, og dermed tror Agilis på en oppside på Polarcus på rundt 19,30 prosent.Anbefalingen tas imidlertid ned til buy fra strong buy. Dette etter at aksjen har stegeet nærmere 30 prosent på en måned.- Slik vi ser det har sjansene for et comeback for seismikksektoren bare blitt større og større den siste tiden og Polarcus er i det henseende den beste hesten å satse på, skriver Agilis i en oppdatering.Samtidig har DnB NOR Markets tatt opp dekning av Gjensidige med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 75 kroner per aksje.Meglerhuset skriver i en rapport at de mener aksjen handles til en ufortjent rabatt på 30 prosent med sammenlignbare selskaper.Gjensidige er torsdag opp 0,43 prosent til 58 kroner. DnB NOR tror med andre ord at aksjen kan ha en oppside på rundt 30 prosent.

Nyheter
Børs