Langt bedre enn ventet så langt

Rundt 75 prosent av selskapene som har lagt frem tall i USA så langt har slått ekspertenes forventninger. Denne uken kommer en rekke giganter med sine resultater.

Traderen Stephen McSherry jobber på gulvet på New York Stock Exchange - Foto: AP Photo/Richard Drew, file
Børs

Resultatsesongen etter Q4-2010 er godt i gang i USA, og så langt er det stort sett gode nyheter som har tikket inn.Meglerhuset Agilis Securities kommenterer i sin morgenrapport mandag resultatsesongen så langt.- 57 av 499 selskaper har levert resultat. Tallene så langt viser en positiv undertone både med tanke på inntjening per aksje og omsetning. 42 av 57 (74 prosent) selskaper som har lagt frem tall så langt, har levert bedre enn ventet EPS. 43 av 57 (75 prosent) har levert bedre enn ventet Sales. I gjennomsnitt har selskapene levert 7,12 prosent bedre EPS og 1,76 prosent bedre Sales enn ventet. Selskapene har som følge av kostnadskutt levert solid EPS-vekst i etterkant av finanskrisen og fokuset fremover vil i større grad rettes mot vekst i omsetningen, skriver Agilis.Meglerhuset ber oss denne uken se opp for tallene fra en rekke store selskaper.- Resultatsesongen starter for fullt denne uken med selskaper som legger frem tall. Denne uken har vi giganter som McDonalds, Texas Instruments,Johnson & Johnson, 3M, Baker Hughes, Microsoft, P&G, Caterpillar og Colgate-Palmolive. Norge begynner resultatsesongen denne uken med tall fra Stolt-Nielsen og RCCL, kan man lese i rapporten.

Nyheter
Børs