Meget viktige nyheter du må få med deg

Forrige uke veltet det inn en rekke store viktige nyheter fra inn og utland. Meglerhuset Agilis Securities forteller i en rapport mandag om hva du bør se opp for de neste fem dagene.

Publisert 10. jan. 2011 kl. 08.55
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 154 ord

Meglerhuset Agilis Securities skriver i en rapport mandag at det denne uken tikker inn en del viktige makronyheter man bør få med seg.Forrige uke var formelig spekket med viktige tall og nyheter, og selv om de kommende fem dagene ligger an til å bli noe roligere, er det likevel mye man bør notere seg.- Markedet har lagt månedens viktigste makrotall bak seg, med ISM Manufacturing som ventet og Nonfarm payrolls noe svakere enn ventet. Denne uken vil Kina, i tillegg til USA, være i hovedfokus. Det ventes lavere vekst i importen og eksporten til Kina for desember, mens handelsoverskuddet ventes å komme inn på 20,75 milliarder dollar. Jobless claims ventes å komme inn i overkant av 400.000 og ligger nær det laveste nivået siden august 2008. Produsent- og konsumentprisene vil bli fulgt med tanke på inflasjon. Detaljhandelssalg og industriproduksjonen er også en viktig pekepinn på den generelle utviklingen i økonomien, skriver meglerhuset i rapporten.