Meglergigant om Golden Ocean

Goldman Sachs har kommet med en Golden Ocean-oppdatering i kjølvannet av konkursfaren i Asia.

Golden Oceans første dag på Oslo Børs - 15.desember 2004
Børs

Meglerhuset gjentar sin nøytrale anbefaling på Golden Ocean Group. Kursmålet på 9,20 kroner opprettholdes, melder TDN Finans.Ifølge Goldman Sachs kan en konkurs i Korea Line føre til flere omfattende endringer i tørrbulksektoren, som flere kanselleringer av nybygg og dyrere finansiering."Finansiering kan bli dyrere, eller utilgjengelig for noen. Dette har to konsekvenser, en negativ og en positiv. Skipsverdier kan falle videre. Korea Line kan bli nødt til å selge tonnasje med en rabatt for å raskt tilbakebetale gjeld. (..) Redusert finansiering kan føre til ytterligere ordrekanselleringer, noe som vil være positivt for bransjen som preges av overtilbud av skip", heter det i oppdateringen.Golden Ocean er ned nye 1,2 prosent til 6,875 kroner torsdag formiddag.

Nyheter
Næringsliv