Meglerhus: - Kjøp disse fem aksjene

Analysesjef og hans team forteller deg hvilke aksjer du bør laste opp i. Her er fem anbefalinger.

Analysesjef Thomas Nygård i Christiania Securities - Foto: Iván Kverme
Børs

Meglerhuset Christiania Securities med analysesjef Thomas Nygård i spissen skriver i en rapport torsdag at de for tiden anbefaler kjøp av fem aksjer på Oslo Børs.Verdipapirene det er snakk om er Norsk Hydro,Statoil, RCCL, Aker Solutions og Yara International.Førstnevnte er meglerhusets hovedcase akkurat nå, og overtar "stafettpinnen" etter Statoil.- Norsk Hydro ga et kjøpssignal fra en bunnformasjon i fjor høst ved brudd opp gjennom motstand i området 34-36 kroner. Kursen har etter det dannet et mønster med raskt stigende bunner. På kort sikt har aksjen brutt opp gjennom motstand fra en viktig tidligere topp ved ca. 43 kroner. Videre oppgang indikeres. Vi opererer med kjøpsanbefaling, kursmål 49,50 kroner samt stop loss 42,50 kroner, kan man lese i rapporten.Norsk Hydro faller 2,31 prosent til 43,08 kroner. Dermed mener Christiania Securities at aksjen kan ha en oppside på rundt 13prosent.Statoil faller torsdag 0,21 prosent, RCCL er ned 2,20 prosent, Aker Solutions faller 2,22 prosent mens Yara International er ned 4,97 prosent.Arctic Securities nedgraderer Yara International fra kjøp til hold torsdag etter markedsrapporter onsdag om at ureaprisen har vist svakheter. Kursmålet på 340 kroner gjentas.

Nyheter
Børs