Meglerhus: - Kjøp Subsea 7

Det nyfusjonerte Subsea 7 S.A har blitt en av forvalternes favorittaksjer den siste tiden.

Foto: Subsea7
Børs

Subsea 7 høster kjøpsanbefalinger hos en rekke meglerhus. Nå gjentar First Securites sin sterke kjøpeanbefaling på aksjen.- Vi venter multipellekspansjon som følge av sterkere enn ventede fundamentale forhold i oljemarkedet og vekst innen dypvann vil gjøre at EPS dobles innen 2013 og tredobles innen 2014, heter det i oppdateringen.Meglerhuset øker sitt kursmål fra 155 til 180 kroner. Mens meglerhuset DnB NOR Markets høyner kursmål til 185 kroner, opp fra 140 kroner.- Utviklingen både i oljeprisen og i kontantstrømmen til oljeselskapene innebærer at vi forventer høy anbudsaktivitet innen subsea fremover, skriver DnB Nor Markets i en oppdatering.Subsea 7 er opp 0,75 prosent til 146,30 kroner, og aksjen er omsatt for 142 millioner kroner hittil i dag.

Nyheter
Næringsliv