Meglersjef advarer mot to aksjer

Meglersjef Audun Teigen forteller om to aksjer du bør være forsiktig med før han anbefaler en tradingaksje.

Audun Teigen, Aktiv Securities
Børs

I dagens rapport fra Aktiv Finansrådgivning ser meglersjef Audun Teigen nærmere på Sevan, Questerre Energy Corporation og Seadrill.- Det er få nyheter i dag og derfor lite å ta tak i før børs. Enn så lenge har vi suksess med å holde oss til aksjer som handles innenfor gitte intervaller. Eksempelvis: kjøpe SEVAN ned mot 6 kroner og selge i området 6,5 kroner. Det er flere aksjer som beveger seg innenfor slike intervaller, eller svakt stigende trendkanaler, og dette kan man utnytte så lenge utviklingen fortsetter, sier Teigen.I skrivende stund omsettes aksjen for 6,50 kroner, opp 0,85 prosent.- QEC melder i dag at de utsetter prosjektene sine i Quebec i påvente av BARP-rapporten, ny hydrokarbonlovgivning og resultatene fra de 10 horisontale brønnene. Jeg har ikke lengre fokus på aksjen og tror man skal være forsiktig den nærmeste fremtiden til dette er avklart, sier Teigen.- For de som er på jakt etter et kortsiktig tradingcase i dag så tror jeg SDRL kan være et godt alternativ. Aksjen har falt mye tilbake de siste dagene og er ofte en av vinnerne når børsen peker oppover. Jeg tror børsen vil åpne flatt i dag, men ser gode muligheter for at indeksen trekker seg noe opp utover dagen, og da tror jeg SDRL vil kunne bli en god tradingaksje, avslutter Teigen.

Nyheter
Børs