Olufsen går av etter opplagsfall

Siden 2002 har VG rast 40 prosent i opplag. Nå overtar Torry Pedersen sjefstolen etter Bernt Olufsen.

Bernt Olufsen. Foto: Scanpix
Børs

- Til høsten er det 18 år siden jeg ble utnevnt til ny ansvarlig redaktør i VG, og tiden er moden, noen vil kanskje si overmoden, til at nye krefter overtar ledelsen av mediehuset inn i en ny og krevende tid, sa Bernt Olufsen under en pressekonferanse i VGs auditorium mandag.- Jeg har ledet staben her til toppen av fjellet i 2002, da VG hadde sitt største opplag, og noen vil kanskje mene at jeg har vist vei ned til dalen igjen, men det overlater jeg til andre å kommentere, sa Olfusen.- Jeg kunne ikke funnet et bedre tidspunkt for å annonsere min avgang på som ansvarlig redaktør i VG, sa Olufsen.Omrokkeringen i VG skjer etter at styret har besluttet å slå sammen VG og VG Multimedia. Torry Pedersen blir nå administrerende direktør for mediehuset VG.

Nyheter
Næringsliv