Teknisk analyse av vinneraksje

Codfarmers var svært sprek på Oslo Børs onsdag. Siden 3. kvartalsresultatene da selskapet også lanserte Strøm har kursen steget kraftig. Er det mer å gå på?

Børs

I Økonominyhetene i dag analyserte vi Codfarmers.Dagens øvrige børshendelser og rentemøtet i Norges Bank ble også kommentert.I tillegg kommenterte vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York.Og i tillegg til Codfarmers var det teknisk analyse av indeksene, oljeprisen, dollaren, Statoil og Norsk Hydro.Se opptak av sendingen her Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 19:30. Alle som har Get, RiksTV eller Canal Digital har tilgang til TV8 dersom de bor i Follo, Romerike, Sunnmøre eller i Asker & Bærum. Du finner kanalen ved å søke etter TV8 i menyen.Hos Get velger du kanal 23. Hos RiksTV velger du kanal 52 eller 53 (avhengig av hvor du bor i landet). TV8 er også tilgjenglig for de fleste som bor i og rundt Oslo.

Nyheter
Næringsliv