To aksjer som kan falle fremover

Meglerhuset Agilis Securities har mandag sett nærmere på to aksjer som begge har brutt ut av stigende trender. Er det duket for enda mer fall på duoen?

Foto: iStockPhoto
Børs

Meglerhuset Agilis Securities ser i en rapport mandag nærmere på PGS og Subsea 7.Begge aksjene har ifølge Agilis falt ut av stigende trender, og begge faller videre på børsen mandag.- Petroleum Geo Services har brutt ut av den stigende trenden som har vart siden midten av august. Aksjen tok imot på 50 dagers glidende gjennomsnitt i uken som gikk. På oppsiden ligger det noe motstand på 89 kroner, mens neste signifikante støttenivå ligger på 80 kroner. Subsea 7 har brutt ut av den stigende trenden som har vart siden midten av august. Aksjen tok imot på 50 dagers glidende gjennomsnitt i uken som gikk. På oppsiden ligger det noe motstand på 145 kroner, mens neste støttenivå ligger på 131 kroner, skriver Agilis.PGS er mandag ned 1,53 prosent til 83,80 kroner mens Subsea 7 faller 4,29 prosent til 134 kroner.

Nyheter
Børs