Aker Seafoods: - Beste året vi har hatt

- Dette er det beste året vi har hatt på driftssiden siden vi gikk på børs i 2005, sier Thomas Farstad, administrerende direktør i Aker Seafoods til HegnarOnline.

Konsernsjef Thomas Farstad. CFO GunnarAasbø i bakgrunnen. Foto: Iván Kverme/Finansavisen
Børs

- Vi legger bak oss et positivt år med fremgang i lønnsomheten både på fiskeriaktivitetene og foredling, sier Thomas Farstad administrerende direktør i Aker Seafoods til HegnarOnline.- Beste året på drift Han påpeker at 2010 har vært det beste året selskapet har hatt på driftssiden, siden de ble børsnotert i 2005. Nå ser han fremt il 2011.- 2010 ble et bra år, og vi tror 2011 kommer til å bli enda bedre for fiskeriaktivitene, sier Farstad og fortsetter;- Vi har styrket kvotegrunnlaget, samtidig som vi jobber med en oppgraderingsprogram av fiskeriflåten, og vil gjennom dette være bedre utrustet til å fiske effektivt og utnytte kvotegrunnlag enda bedre.Ser på kostnadene Aker Seafoods-sjefen jobber også med å forbedre driften til Norway Seafoods, og det kan gå mot egen børsnotering av selskapet.- Vi jobber også for å forbedre driften og markedsposisjonen til Norway Seafoods. Vi ser på tiltak for å forbedre kostnadsnivået, med tanke på de høye råvareprisene, men også Norway Seafoods vil nyte godt av det økte kvotegrunnlaget, sier Farstad avslutningsvis.

Nyheter
Børs